Save the date via whatsapp versturen

Maak je trouwdatum zo snel mogelijk bekend met een digitale save the date via whatsapp. Binnen 5 minuten gemaakt & doorgestuurd via app!

save the date

Binnen 5 minuten gemaakt

Wist je dat je binnen 5 minuten klaar kan zijn met jouw unieke en gepersonaliseerde save thet date? Teksten, kleuren, lettertypes en plaatsing zijn allemaal gemakkelijk aan te passen vanuit je browser. Je kunt je ontwerp daarna direct als jpg opslaan, klaar om via whatsapp te versturen.

Super makkelijk, leuk én stylish

“Super makkelijk maar ook leuk om het template aan te passen. Mijn verloofde was onder de indruk! Heel eenvoudig om onze stylish ‘save the date’ via whatsapp te versturen. We krijgen veel positieve reacties, ook van onze internationale gasten. Ben heel tevreden!”

-Anna F.

Prachtige templates en heel gemakkelijk

“Prachtige templates en heel gemakkelijk te bewerken. Handig als je de kaart in veel verschillende talen wil gebruiken.”

-Marry S.

Wauw, wat is dit eenvoudig en leuk!

De beschrijving is dummy-proof. Doordat je eindeloos kunt aanpassen, kun je alles proberen. Ik heb uiteindelijk gekozen om een ‘animatie’ toe te passen en zo heb ik al mijn gasten een leuke Save The Date kunnen sturen. Dit heeft mij weinig tijd gekost, veel plezier gegeven én daarbij heeft het ons veel geld gespaard. Eerlijk gezegd snap ik niet dat deze templates zó goedkoop zijn. Ik ga meer bestellen!

-Mayke B.

Shop de save the date via whatsapp bestsellers

Een doorlopende stijl

Voor veel save the date sjablonen is er een bijpassende trouwkaart én menukaart als sjabloon verkrijgbaar. Zo kun je de gehele bruiloft in dezelfde sfeer houden met een doorlopende stijl.

save the date via whatsapp

Kies de stijl die bij jullie past

Blader op het gemak door alle stijlen heen en vind de stijl die écht bij jullie past. Gaan jullie voor een opvallende kleur, of liever rustig en wit? Hebben jullie een mooie foto die jullie willen gebruiken, of zijn jullie gek op botanische illustraties? Ik heb van alles wat, en voeg ook regelmatig nieuwe stijlen toe. Vergeet niet dat je ook veel aanpassingsmogelijkheden hebt. Wil je een andere kleur of lettertype? Dat kan allemaal!

Over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!? 🙂 Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

Save the date via whatsapp: mijn tips & tricks

Nog op zoek naar wat meer inspiratie voor jouw perfecte design? Bekijk dan mijn blogs! Ik help je op weg met de mooiste lettertypes en geef kleureninspiratie aan de hand van kleurenpaletten voor bijvoorbeeld een pastelbruiloft, een winterbruiloft of een bruiloft in botantische stijl.