Pastelkleurige bruiloft? 5 kleurencombinaties ter inspiratie

Wil je een dromerige, romantische pastelkleurige bruiloft? Ik heb voor jou 5 kleurenpaletten samengesteld om je mee te inspireren. Onder elke kleur zie je een code, deze kan je in Canva invoeren door bij ‘documentkleuren’ op het plusje te klikken. Er opent dan een kleuren selector, en onderin kun je de code vervangen door jouw gekozen kleur. Zo kun je jouw trouwkaart sjabloon helemaal naar smaak aanpassen! 🙂

Pastelkleurige bruiloft 1: “Pastel Fun!”

Wil je een dromerige sfeer maar toch lekker veel vrolijkheid? Kies dan voor een palet met pasteltintjes in verschillende kleuren. Rood, paars, blauw, mint en groen. Pastel confetti!

Pastelkleurige bruiloft 1: "Pastel Fun!"

Pastelkleurige bruiloft 2: “Romantic Pink”

Kan jij geen genoeg krijgen van roze? Wat houd je dan tegen om voor een all pink wedding te kiezen? 😀 Met deze 5 tinten blijf je in roze sferen maar heb je toch genoeg variatie in licht, donker en verschillende tinten roze.

Pastelkleurige bruiloft 2:  "Romantic Pink"

Pastelkleurige bruiloft 3: “Blue & Green”

Is roze niet jouw ding? Dan kan ik jou vast bij maken met deze koelere pastel kleuren in blauw en groen.

Pastelkleurige bruiloft 3: "Blue & Green"

Kleurenpalet 4: “Forest Wedding”

Houd jij van natuurlijke kleuren? Ga je trouwen in het bos? Dit palet heeft dan alles wat je nodig hebt. Aardetinten, groen en een vleugje romantisch roze.

Kleurenpalet 4: "Forest Wedding"

Kleurenpalet 5: “Floral”

Staat je bruiloft in het teken van bloemen? Dan past dit palet daar perfect bij. Hij is afgeleid van het kleurenpalet wat ik gebruikt heb voor template set Floral Dream, met dit palet maak je dat ontwerp nog net wat dromeriger.

Kleurenpalet 5: "Floral"

Hopelijk hebben bovenstaande paletten je inspiratie gegeven voor de vormgeving van jouw trouwkaart, digitale save the date en menukaart, en wellicht kun je de tinten ook doorvoeren in de dresscode en verdere aankleding. Ga je een aantal kleuren gebruik stuur me dan zeker via mail of instagram een foto van het resultaat! 🙂 Vind ik erg leuk om te zien.

p.s: krijg je geen genoeg van het uitproberen van verschillende kleurenpaletten? Bookmark dan de website Colourlovers! Hier vindt je mega veel paletten en kun je zelfs je eigen paletten toevoegen.

Deel dit bericht

over mij

Hi, ik ben Jessica! Als grafisch ontwerper die dol is op de liefde help ik jou natuurlijk héél graag bij het vinden van de perfecte stijl voor jouw bruiloft. Ik heb daarom template sets gemaakt met echt alles wat jij nodig hebt voor je grote dag.

Ik ben inmiddels al 11 jaar actief als professioneel grafisch ontwerper, sinds de dag dat ik afstudeerde van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Verder ben ik mama van een zoontje van 1, fitness fanaat, Netflix lover en verslaafd aan lekkere pasta's met extra veel kaas.

1 gedachte over “Pastelkleurige bruiloft? 5 kleurencombinaties ter inspiratie”

Plaats een reactie