Kleurenthema bruiloft

Een bruiloft planner is superleuk, maar ook overweldigend! Zo veel keuzes, waar begin je? Wat betreft het kleurenthema van je bruiloft kan ik je een handje helpen. Ik heb namelijk al verschillende blogs geschreven over bruiloft kleurenthema’s inclusief mooie kleurenpaletten met kleurcodes. In dit artikel heb ik ze voor je verzameld zodat je een handig overzicht hebt.

kleurenthema bruiloft

Tip: de kleurcodes gebruiken in je trouwkaart en save the date

Heb je via onderstaande blogs het perfecte kleurenpalet gevonden? Dan kun je de kleurcode heel eenvoudig toepassen in de sjablonen van je trouwkaart, digitale save the date en menukaart. Dankzij de gebruiksvriendelijk designtool van Canva is dit zo gebeurd! 🙂

Pastelkleurige bruiloft

Zachte, poederige kleuren voor een romantische en lieflijke sfeer. Je kunt verschillende kleuren combineren, of kiezen voor een palet met één kleur in verschillende tintjes.

Boerderij kleurenthema

Mag het van jou wel wat rustieker, wat stoerder? Kies dan voor een boerderij thema! Dit thema is heel breed en kan zowel met donkere tinten als meer pastel tinten. De hoofdtonen van dit thema zijn warm; zoals creme, taupe, lichtbruin. Gecombineerd met bijvoorbeeld groen of steenrood krijg je een sfeervol en sprekend palet.

Winter bruiloft kleurenthema

Trouwen in de winter heeft iets magisch! Laat je inspireren door dit thema met mijn kleurenpaletten vol met blauwe tinten, en hier en daar een vleugje groen en paars.

Bruiloft kleurenthema botanisch

Ben je dol op groen? Dan is een botanisch kleurenthema écht wat voor jou. Zeker wanneer je buiten trouwt, of bijvoorbeeld in een kas. Het botanische thema zal iedereen aanspreken, hiermee zit je altijd goed.

Boho bruiloft kleurenthema

De boho kleuren zijn warm en romantisch, en halen hun inspiratie uit moeder natuur. Perfect voor een bruiloft met een natuurlijke, relaxte vibe.

over mij

Hi ik ben Jessica, visual designer. Vanuit mijn home office ontwerp ik voor jullie met veel liefde de mooiste sjablonen. Mijn insteek is om voor een fijne prijs een professioneel en stylish ontwerp te kunnen bieden. Trouwen is al duur genoeg toch!?

Meer over mij? Ik ben 31 jaar, mama van een jongen van 2, dol op bakken en lekkere kazige pasta’s maar ook een fitness liefhebber.

Plaats een reactie