Bruiloftbedankjes in de stijl van jouw uitnodiging

Om jullie bruiloftsgasten te bedanken voor hun aanwezigheid kunnen jullie een kleinigheidje meegeven. Tegenwoordig zie je veel bruiloftbedankjes in de vorm van een zeepje, een potje met (bijvoorbeeld) snoepjes of een geurkaars. Wat je ook kiest, daar mag natuurlijk een kaartje/labeltje met een boodschap bij. En hoe leuk is het als de bedankjes in dezelfde stijl als jullie uitnodiging zijn!? 🙂

Bruiloftbedankjes in jullie huisstijl

Wanneer jouw uitnodiging, menukaart, naamkaartjes, welkomsbord en verdere papieren communicatie allemaal dezelfde look & feel heeft creëer je een onvergetelijke doorlopende stijl door de gehele bruiloft. En de bruiloftbedankjes kunnen natuurlijk niet achterblijven.

bruiloftbedankjes wit modern

Zo zorg je voor een doorlopende stijl:

Het zorgen voor een doorlopende huisstijl kan heel gemakkelijk wanneer je gebruik maakt van een bruiloft sjablonen set. Deze sets bevatten gemakkelijk aanpasbare sjablonen voor álles wat je nodig hebt: de uitnodiging natuurlijk, maar ook naamkaartjes, buffetkaartjes, tafelschikking, menukaart, een welkomsbord, gastenboek instructies en natuurlijk een label voor aan het bedankje.

bruiloftbedankjes luxe botanisch

Bruiloftbedankjes? Doe het lekker zelf! 🙂

Het fijne aan werken met een sjablonen set is dat je én veel vrijheid hebt (je kan vrijwel alles aanpassen) én je kunt kosten besparen. Het is namelijk mogelijk om jouw aangepaste sjablonen op te slaan als .jpg, .png of .pdf. Je kunt ze dan gewoon op je computer openen en zelf afdrukken. Met een gatenmaker druk je vervolgens een gaatje, en met een stukje touw of lint bevestig je het label aan het bedankje. Et voilà! 🙂

bruiloftbedankjes in een doorlopende huisstijl

Een doorlopende huisstijl terwijl je kosten bespaart.

Dat is het idee van mijn template sets. 🙂 Ik heb – als grafisch ontwerper – verschillende sets ontworpen met sjablonen. Jij kunt de sjablonen heel gemakkelijk aanpassen (met de gratis online tool Canva) en ze vervolgens gebruiken zoals jij wilt. De uitnodiging, die wil je vast professioneel laten drukken. Maar wanneer je dat ook bij de menukaart, naamkaartjes en de bedankjes doet loop je al snel uit de kosten. Daarom is een sjabloon set zo fijn; je hebt wél de uniforme, doorlopende huisstijl maar betaalt je niet blauw aan drukkosten.

Bekijk de sjablonen

Pin dit artikel:

Deel dit bericht

over mij

Hi, ik ben Jessica! Als grafisch ontwerper die dol is op de liefde help ik jou natuurlijk héél graag bij het vinden van de perfecte stijl voor jouw bruiloft. Ik heb daarom template sets gemaakt met echt alles wat jij nodig hebt voor je grote dag.

Ik ben inmiddels al 11 jaar actief als professioneel grafisch ontwerper, sinds de dag dat ik afstudeerde van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Verder ben ik mama van een zoontje van 1, fitness fanaat, Netflix lover en verslaafd aan lekkere pasta's met extra veel kaas.

Plaats een reactie